VÅRT NETTVERK I NORGE

Kontakt oss med ditt aktuelle studiested, så finner vi en passende mentor
Kort om tre av våre mentorer i Norge..

Jeg er 22 år og går 3.året på Industriell økonomi og teknologiledelse. Ved siden av studiet har jeg dyrket idretter, vært leder for en komité ved linjeforeningen og hatt en deltidsjobb. Det vanskeligste ved å velge studiet syntes jeg var å finne ut av hvor man som ferdigutdannet ville være ettertraktet ved endt studie.

Jeg er 23 år og går 2. året på Medisinstudiet i Bergen. Ved siden av studiet har jeg vært involvert i Medisinerforeningen i Bergen, vært leder av Kulturstyret i Medisinerforeningen, arrangert verksteder på barnesykehuset på Haukeland, vært medlem i PR-gruppen i Medhum - Medisinernes Humanitæraksjon 2018 og jobbet som «lege» på bamsesykehuset vi arrangerte for barn i Bergen (hvor inntektene gikk til barn i Syria. Det vanskeligste ved å velge studie var at jeg tenkte lenge på valget om jeg skulle velge medisinstudiet i Bergen eller i Trondheim. Jeg fant ikke noe god informasjon om de ulike studiestedene da jeg ikke kjente noen som studerte der, og det var ingen jeg kunne spørre for å få svar på alle spørsmålene jeg hadde om studiemiljø, lærere, eller hvordan det faglige opplegget var. 

Jeg er 22 år og går andre året på NTNU. Ved siden av studiet har jeg engasjert meg i flere undergrupper av linjeforeningen, blant annet å drifte vår egen student-bar. Det vanskeligste ved å velge nanoteknologi var kanskje at det er et felt som ikke har kommet veldig langt foreløpig, men dette gjør det også veldig spennende.

Emilie Kvam
Victoria Mørch Holst
Jonas Jørgensen

Industriell Økonomi ved NTNU

Medisin ved Universitetet i Bergen

Nanoteknologi ved NTNU

Ser du ikke ditt fremtidige studiested på kartet ovenfor? Gi oss beskjed. Vi jobber hele tiden med å utvikle vårt nettverk av mentorer
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon