VÅRT NETTVERK I UTLANDET

Kontakt oss med ditt aktuelle studiested, så finner vi en passende mentor

Jeg er 20 år og går 1. året på Harvard. Ved siden av studiet spiller jeg på Harvard sitt fotballag. Det vanskeligste ved å velge studiet syntes jeg var at det var så mange retninger man kunne velge og det var flere veldig interresante.

Håvard Hjermstad

Økonomi ved Harvard University

Jeg er 22 år og går 3. året på psykologistudiet ved Københavns universitet. Jeg har, fra studiestart, vært involvert i mange prosjekter ved siden av studiet. Dette involverer studentbar og festutvalg, jeg har hatt deltidsjobb i en restaurant og i fjor hadde jeg et halvt år på utveksling i Paris. For meg handlet valg av studie nesten like mye om valg av studiested. Jeg ville gå profesjonsstudiet i psykologi, men så på mulighetene for dette utenfor Norge. København virket som en trygg og god løsning.

Hallvard A. Strømsnes

Europe-Asia programme Le Havre ved Sciences Po

Jeg er 22 år og går 3.året på Bachelor of Arts (BA) med spesialisering på Europa-Asia forhold. Ved siden av studiet har jeg spilt på rugbylaget til skolen, fektet og spilt fotball. Jeg har også vært intern i Geelmuyden Kiese Brussel, hos Nammo i India og er for tiden studentpraktikant på den norske ambassaden i Bangkok. Det vanskeligste ved å velge studiet var å finne et studiested som tilbyr flere retninger.

Informer oss om ditt aktuelle studiested ikke er på bildet ovenfor. Vi jobber hele tiden med å utvikle vårt nettverk av mentorer.
Ragnhild L. Mohn

Psykologi ved Universitetet i København

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon