ET UTVALG AV VÅRE MENTORER
Herman Nyhagen.jpg

Rettsvitenskap (jus) ved UiO

Herman O. Nyhagen

Karoline profil.jpg

Psykologi ved Høyskolen i Innlandet

Karoline Wiig

Økonomi ved Harvard University

Håvard Hjermstad

Jeg er 22 år og går 2. året på jus UiO. Ved siden av studiet har jeg vært en del av jusstudentenes fotballag. Det vanskeligste ved å velge studiet syntes jeg var å føle meg sikker på at jeg hadde valgt riktig studiet.

Jeg er 22 år og går 3. året på Høgskolen i Innlandet-Lillehammer. Ved siden av studiet har jeg vært involvert i håndball og CrossFit ved LSI. Det vanskeligste med å velge studiet synes jeg var å velge noe jeg visste jeg kom til å fortsette med. Å velge et fagfelt jeg visste jeg kom til å få utbytte av senere i livet, og også velge et fagområde jeg visste jeg kom til å lykkes med.

Jeg er 20 år og går 1. året på Harvard. Ved siden av studiet spiller jeg på Harvard sitt fotballag. Det vanskeligste ved å velge studiet syntes jeg var at det var så mange retninger man kunne velge og det var flere veldig interresante.

Screenshot 2019-01-23 at 13.20.23.png

Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling ved Høyskolen Kristiania

Mathias R. Bakken

Jeg er 22 år og går 3. året på Høyskolen Kristiania. I løpet av studietiden har jeg vært på utveksling ved University of California Berkeley. Det vanskeligste med valg av studie for min del var frykten for å velge noe jeg ikke trivdes med.

Jonas.png

Nanoteknologi ved NTNU

Jonas L. Jørgensen

Jeg er 22 år og går andre året på NTNU. Ved siden av studiet har jeg engasjert meg i flere undergrupper av linjeforeningen, blant annet å drifte vår egen student-bar. Det vanskeligste ved å velge nanoteknologi var kanskje at det er et felt som ikke har kommet veldig langt foreløpig, men dette gjør det også veldig spennende.

Kvello.jpg

Sportsmanagement ved NIH

Kasper Kvello

Jeg er 22 år, går 2. året på Norges Idrettshøgskole. Ved siden av studiet spiller jeg for Nordstrand IF i 3. divisjon. Før dette har jeg vært innom Davis and Elkins college i USA i seks måneder. Med andre ord var jeg veldig i tvil om hvor jeg skulle gå etter vgs, men har funnet med veldig til rette på NIH

Mikael.jpg

Jeg er 22 år og går 2. året på medisin i Budapest. På universitetet går jeg i klasse med både nordmenn og internasjonale studenter. Det å studere medisin krever mye hard jobbing, men med interesse for faget skal det gå helt fint. Utenfor studiet arrangerer studentorganisasjonen ANSA diverse sosiale arrangementer

Mikael H. Knudsen

Medisin ved Semmelweis University

Screenshot 2019-01-19 at 15.59.52.png

Jeg er 23 år og går 2.året på NIH. Ved siden av studiene har jeg spilt fotball både i Ready og Drøbak-Frogn. Da jeg spilte i Ready var jeg også trener på deres akademi. Det vanskeligste med valg av studie var å finne noe som passet meg og mine interesser. Jeg valgte NIH fordi jeg alltid har vært glad i sport og har et ønske om å jobbe med dette etter endt utdanning.

Adrian Nyland

Trening, coaching og idr. psykologi ved NIH

Jeg er 22 år og går 4.året på NTNU. Ved siden av studiet har jeg vært involvert i fem aktiviteter, deriblant samfundet. Det vanskeligste ved å velge studiet syntes jeg var å vite om jeg ville hive meg ut i det med en gang eller vente noen år.

Gjermund B. Næss

Petroleumsfag ved NTNU

Erik Ulf profil.jpg

Økonomi (finans) ved NHH

Erik Ulfstein

Emilie Kieler Kvam.jpg

Industriell Økonomi ved NTNU

Emilie Kieler Kvam

Aksel Madslien.jpg

Ingeniørvitenskap og IKT ved NTNU

Aksel Madslien

Jeg er 22 år og går 4. året på NHH. Ved siden av studiet har jeg spilt fotball for lag på NHH og for lag utenfor NHH. Videre er jeg engasjert som leder i Økonomiformidlingen. 
Det vanskeligste ved å velge studiet var hvilke muligheter man har som ferdigutdannet, og i min vurdering kom NHH best ut.

Jeg er 22 år og går 3.året på Industriell økonomi og teknologiledelse. Ved siden av studiet har jeg dyrket idretter, vært leder for en komité ved linjeforeningen og hatt en deltidsjobb. Det vanskeligste ved å velge studiet syntes jeg var å finne ut av hvor man som ferdigutdannet ville være ettertraktet ved endt studie.

Jeg er 23 år og studerer Ingeniørvitenskap og IKT ved NTNU. Tidligere gikk jeg Industriell kjemi og bioteknologi, men byttet etter ett år. På fritiden har jeg bl.a hatt verv i kjellerstyret til Høiskolens Chemikerforening og er medlem i ntnui. Da jeg valgte studie syntes jeg det vanskeligste var å vite hva jeg egentlig ville ettersom jeg ikke visste noe om hvordan fagene på de ulike linjene faktisk var.

Ola Lund Presterud.jpg

Medisin ved Pomeranian medical university i Szczecin

Ola L. Presterud

Jeg er 22 år og studert to år på medisin i polen. Ved siden av studiet har jeg vært involvert i universitetets ro-lag, samt hatt deltidsjobb på sykehjem, bolig for voksne med psykisk utviklingshemninger, og sommerleir for barn med sjeldne syndromer. Det vanskeligste ved å velge studie syntes jeg var informasjon om forskjellige medisinske universiteter i utlandet. Jeg skulle gjerne visst mer om systemet og det sosiale på de forskjellige universitetene.

Screenshot 2019-01-19 at 15.40.35.png

Økonomi (strategi) ved NHH

Marius Hagen

Jeg er 22 år og studerer første året på master i strategi og ledelse ved NHH. Ved siden av studiene er jeg aktiv i skolens idrettsorganisasjoner og arbeider som kundekonsulent hos Sparebanken Vest. Det vanskeligste ved å velge studiet syntes jeg var å vite om dette var det riktige valget.

Screenshot 2019-01-19 at 15.48.28.png

Psykologi ved UiK

Ragnhild L. Mohn

Jeg er 22 år og går 3. året på psykologistudiet ved Københavns universitet. Jeg har, fra studiestart, vært involvert i mange prosjekter ved siden av studiet. Dette involverer studentbar og festutvalg, jeg har hatt deltidsjobb i en restaurant og i fjor hadde jeg et halvt år på utveksling i Paris. For meg handlet valg av studie nesten like mye om valg av studiested. Jeg ville gå profesjonsstudiet i psykologi, men så på mulighetene for dette utenfor Norge. København virket som en trygg og god løsning.

Screenshot 2019-01-10 at 10.09.57.png

Andreas D. Persson

Jeg er 22 år og går 2. året på master i grunnskolelærer 1-7 ved Oslo-MET. Ved siden av studiene har jeg spilt fotball på Skeid, lyn og Kjelsås. Jobber som lærervikar ved siden av studiet. Det vanskeligste med å velge studiet er å vite om man velger riktig.

Phillip.jpg

Phillip Kanavin

Jeg er 22 år og går 2. året ved NMBU. Ved siden av studiet har jeg vært involvert i litt diverse studieforbundet, samt NMBUI sitt fotballag og bandy for Skeid i 1. divisjon Det vanskeligste ved å velge studiet må ha vært å finne et sted som har en god blanding av godt miljø, fin by og mulighetene universitetet har å tilby.

Marte Gresslien.jpg

Marte Gresslien

Jeg er 21 år og går 2. året på Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo.
Ved siden av studiet har jeg en deltidsjobb, i tillegg til at jeg er studentassistent på AHO. Det vanskeligste ved å velge studiet syntes jeg var opptaksprøven en må løse for å komme inn

Grunnskolelærer 1-7 Oslo-MET

Arkitektur ved AHO

Økonomi ved NMBU

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon